Případová studie: Outsourcing a myTimi

Investice do myTimi

Soustřeďte se jen na ty činnosti, ve kterých jste skutečně nejlepší, a vše ostatní outsourcujte. Taková je hlavní myšlenka myTimi, se kterou my naprosto souzníme. Proto již od roku 2017 pomáháme myTimi růst, a to nejen díky investicím.

Outsourcujte vše na jedno místo k myTimi

myTimi je mladá firma, která umožňuje ostatním byznysům růst díky outsourcingu. Pomáhá svým klientům získat zákazníky díky marketingu a obchodu a poté je udržet díky zákaznickému servisu a virtuální asistenci. U myTimi můžete outsourcovat v podstatě úplně všechny činnosti, které vás napadnou, a mít tak všechno přehledně na jednom místě.

Firma s jasnými hodnotami

myTimi tvoří mladý kolektiv odborníků z různých oblastí, kteří dohromady disponují opravdu širokou škálou znalostí a dovedností. Zakládají si na proaktivním přístupu, přehledné komunikaci s klienty a transparentnosti. V myTimi si vás nikdo nebude přehazovat jako horký brambor a vždy budete vědět, za co přesně platíte.

Čím nás firma myTimi přesvědčila?

Fandíme myšlence soustředit se jen na to, co nám jde nejlépe, a všechno ostatní delegovat. V tom podle nás spočívá tajemství úspěšných podnikatelů. Outsourcování je skvělým řešení zejména pro malé firmy, které tak mohou znatelně snížit své náklady, a přitom si zajistit profesionálně odvedenou práci. Je to model s velkou budoucností, a proto jsme se rozhodli firmě myTimi pomoct v jejich růstu. Přesvědčila nás jak jejich myšlenka, tak to, že si zakládají na profesionálním a proaktivním přístupu.

MyTimi s námi roste již pátým rokem

Firmě myTimi pomáháme na cestě vzhůru již od roku 2017, kdy jsme ji poprvé podpořili investicí ve výši 7 500 000 Kč. Protože firma vykazovala skvělé výsledky a obrovský potenciál dále růst, podpořili jsme ji dalšími investicemi ve výši 6 000 000 Kč v roce 2019 a 4 000 000 Kč v roce 2020. Finance jsou ale jen jednou kapitolou v rámci naší vzájemné spolupráce. Stejně tak důležité jsou i zkušenosti, rady a kontakty, které myTimi předáváme. Díky nám se tak firmě myTimi neustále rozšiřuje okruh klientů.

Máte v šuplíku podnikatelský nápad?

I vám ho můžete pomoci zrealizovat. Stejnou váhu jako finance mají pro námi podporované projekty i naše zkušenosti, podpora a kontakty. Eskalator Capital je nejen investorem, ale také mentorem. Kontaktuje nás, těšíme se na vaše nápady.

Sdílet:

Více novinek

Spoluzakladatel Eskalator Capital Jan Skovajsa

Představujeme investory: Jan Skovajsa

Escalator Capital je investiční platforma, která vznikla spojením tří přátel. Díky vzájemné spolupráci se podařilo rozjet několik startupových projektů – včetně dnes již velice úspěšné