Případová studie: Technologické inovace a SignageOS

zaměstnanci firmy singaneos

SignageOS mění digitální svět. My jim podali pomocnou ruku a podpořili je nejen finančně, ale také svými znalostmi a zkušenosti. Během naší dvouleté investice firma vyrostla o 350 %.

SignageOS spojuje hardware se softwarem

Firma SignageOS vyvíjí cloudový software, který je možné propojit s hardwarem a ovládat skrz něj komerčně používané displeje v obchodních střediscích nebo firmách. Vytváří síť, která umožňuje spravovat tisíce zařízení a vzdáleně řídit jejich obsah.

Mladá firma se zápalem a odhodláním

SignageOS je mladá firma skládající se z mladého týmu, který si zakládá na profesionalitě stejně jako na přátelské atmosféře. Když nás SignageOS v čele se Standou Richterem oslovili, bylo jejich podnikání v počátcích. Zaujali nás svým odhodláním a zápalem. Vystupovali jako nadšenci do technologií, zároveň však měli vše pečlivě propočítané a přesně věděli, co dělají.

Firma s námi vyrostla o 350 %

Když nás firma přesvědčila svou prezentací, odkoupili jsme od ní podíl v hodnotě 3 500 000 Kč. Během dvou let získala firma takovou hodnotu, že jsme tentýž podíl prodali za 12 500 000 Kč. To je růst o 350 %.

SignageOS finance využila ke dvěma účelům: k vývoji technologie a k rozvoji obchodu. Stejným přínosem jako peníze však byly i rady a zkušenosti investorů. Pomohli jsme firmě stanovit klíčové části byznysu a nastavit obchodní strategii směrem k růstu. V současnosti je SignageOS mezinárodní firma, která má klienty v zemích jako Japonsko, USA, Kanada nebo Austrálie.

Podpořit můžeme i vás

Máte dobrý nápad na podnikání a propracovaný finanční plán, ale chybí vám peníze na jeho uskutečnění? Kontaktujte nás. Na rozdíl od banky vám můžeme nabídnout i naše zkušenosti s obchodem, marketingem a dalšími oblastmi byznysu.

Sdílet:

Více novinek

Spoluzakladatel Eskalator Capital Jan Skovajsa

Představujeme investory: Jan Skovajsa

Escalator Capital je investiční platforma, která vznikla spojením tří přátel. Díky vzájemné spolupráci se podařilo rozjet několik startupových projektů – včetně dnes již velice úspěšné

Investice do myTimi

Případová studie: Outsourcing a myTimi

Soustřeďte se jen na ty činnosti, ve kterých jste skutečně nejlepší, a vše ostatní outsourcujte. Taková je hlavní myšlenka myTimi, se kterou my naprosto souzníme.